Zwarte markt Zuidlaren agenda

 

De Zwarte Markt Zuidlaren is gevuld met vele verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Een volle agenda dus! Bent u op zoek naar kleding? Computeraccessoires? Of wilt u gewoon een lekker dagje genieten van pure Hollandse gezelligheid door lekker op een terrasje te zitten of naar één van onze artiesten te luisteren op één van de podia? Bij Zwarte Markt Zuidlaren kan het allemaal.

Kinderspeelhal
Wij begrijpen ook dat niet alle kinderen het leuk vinden om de hele dag door papa en mama mee op sleeptouw genomen te worden. De overweldigende grote hallen en vele kraampjes zullen een tijdje leuk zijn, maar na een uur gaat dat voor de kleinsten toch vervelen. Ook daar hebben we aan gedacht. In de speciale Kinderspeelhal kunt u uw kind met een gerust hart achterlaten. U kunt rustig door de hallen heen struinen terwijl de kinderen de hele dag vermaakt worden. Lekker gek doen op de springkussens, geschminkt worden als hun favoriete dier of lekker in de draaimolen. De  Kinderspeelhal is een Zwarte Markt in het klein. Terwijl u lekker van de vele activiteiten geniet die de Zwarte Markt te bieden heeft, zorgt ons animatieteam ervoor dat uw kinderen ook genieten. De Markt is uiteraard niet het gehele jaar geopend, maar één à twee keer per maand. Hierdoor is het aanbod altijd nieuw en wordt een dagje Zwarte Markt nooit saai. Kijk altijd even op welke dagen de zwarte markt open is. Deze data zijn allemaal op de site van de markt te vinden.

Tweede Kerstdag
Op Tweede Kerstdag vindt onze speciale Kerstfair plaats. U vindt op deze speciale dag alles wat de Zwarte Markt normaal gesproken ook te bieden heeft, maar ook vele andere activiteiten met een speciaal kersttintje. Wat u op deze dag kunt verwachten, is nu nog niet bekend. Deze informatie staat binnenkort op onze website.