Zwarte markt Zuidlaren openingstijden

 

De Zwarte Markt in Zuidlaren vindt één tot twee keer per maand plaats gedurende een geheel weekend. De exacte data kunt u vinden in de agenda op de officele website van de zwarte markt Zuidlaren. Openingstijden zijn op zowel zaterdag als zondag van 09:30 uur tot 16:30 uur. Op allebei deze dagen bent u van harte welkom om de Prins Bernhardhoeve te bezoeken.

Hele dag open
U bent uiteraard niet verplicht om al om 09:30 uur aanwezig te zijn, Zwarte Markt Zuidlaren is de gehele dag open en u kunt dus zo laat komen als u maar wilt. Wilt u echter wel om 09.30 uur al arriveren, dan kan dat natuurlijk ook, en staan de vele kraampjes al voor u klaar.

Zelf spullen verkopen
Bent u van plan om zelf uw spullen te verkopen bij één van onze kraampjes? Dan adviseren wij u om tussen 7:00 uur en 8:00 uur te arriveren op onze locatie zodat u alle tijd en ruimte heeft om uw producten uit te stallen. Als u een kraam heeft gereserveerd, staat de kraam ’s ochtends voor u klaar en hoeft u uw spullen alleen maar uit te stallen. Zwarte Markt Zuidlaren raadt u als verkoper aan om zo vroeg mogelijk te arriveren, daar wij de klanten niet in de weg willen zitten als er op een later moment opgebouwd moet worden.